Σιδηροκατασκευές

Οι σιδηροκατασκευές είναι μία τέχνη την οποία στην εταιρεία Υιοί Νικ. Μιχαλόπουλου Ο.Ε. γνωρίζουμε πολύ καλά και έχουμε υλοποιήσει μία πληθώρα έργων, με βασικό μας μέλημα την παροχή άριστης ποιότητας.

Οι σιδηροκατασκευές που κατασκευάζουμε είναι:
  • Σιδεριές Ασφαλείας

Ασφαλίστε το σπίτι σας με σιδεριές ασφαλείας, ιδανικές για κάθε χώρο. Μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και μεγέθη για παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

  • Κάγκελα

Μεγάλη γκάμα σε κάγκελα για μπαλκόνια ή για περιφράξεις σε μονοκατοικίες και πολυκατοικίες. Μοντέρνα ή κλασικά, διαθέσιμα σε πολλά χρώματα.

  • Στέγαστρα

Στέγαστρα από σίδηρο ιδανικά για χρήση σε εισόδους οικιών, για μπαλκόνια, βεράντες, κήπους, αίθρια, ακόμη και για επαγγελματικούς χώρους.

  • Πόρτες

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή εξωτερικών πορτών για εισόδους μονοκατοικιών ή πολυκατοικιών. Παράλληλα, κατασκευάζουμε γκαραζόπορτες συρόμενες και ανοιγόμενες, αναλόγως των αναγκών σας. Διαθέτουμε μεγάλο κατάλογο σχεδίων, αλλά μπορούμε να κατασκευάσουμε και αυτό που εσείς θα μας υποδείξετε.

  • Σκάλες

Κατασκευάζουμε σκάλες τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους. Σκάλες σιδερένιες, που μπορούν να σταθούν μόνες τους στο χώρο ή και να επενδυθούν από άλλα υλικά, όπως μάρμαρο ή ξύλο.

  • Πέργκολες

Σιδερένιες πέργκολες μοναδικού σχεδιασμού, ιδανικές για χρήση σε οικίες αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους. Ιδανικές για εξωτερική τοποθέτηση σε αυλές, κήπους, αίθρια κ.λπ.

  • Ειδικές Κατασκευές Σιδήρου

Στην εταιρεία Υιοί Νικ. Μιχαλόπουλου Ο.Ε. εξειδικευόμαστε στις ειδικές κατασκευές σιδήρου και μπορούμε να υλοποιήσουμε για εσάς ό,τι μας ζητήσετε. Μεταλλικά έπιπλα ιδιαίτερου σχεδιασμού, αξεσουάρ και διακοσμητικά στοιχεία για τζάκι, ντουλάπια ή και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστείτε, το κατασκευάζουμε όπως ακριβώς μας το ζητήσετε

Φωτογραφικό Υλικό
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με τις υπηρεσίες μας