Κουφώματα Αλουμινίου – Πόρτες

Η εταιρεία Υιοί Νικ. Μιχαλόπουλου Ο.Ε. σάς προμηθεύει με κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα, συρόμενα, φυσαρμόνικα και ενεργειακά, καθώς και με θωρακισμένες πόρτες και εσωτερικές πόρτες αλουμινίου, διατηρώντας σταθερά την ποιότητα των προϊόντων της σε υψηλά επίπεδα. Ταυτόχρονα, έχουμε κρατήσει τις τιμές μας χαμηλές και έτσι σας προσφέρουμε μία ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας και τιμής, που δε θα βρείτε αλλού στην Πάτρα.

Αλλάξτε τώρα τα παλιά σας κουφώματα και εξασφαλίστε την καλύτερη θερμομόνωση για το χώρο σας. Κερδίστε χρόνο και χρήμα, επιλέγοντας την εταιρεία Υιοί Νικ. Μιχαλόπουλου Ο.Ε. για την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας με κουφώματα αλουμινίου, σε μία μόνο ημέρα.

Πόρτες & παράθυρα

 

S650 e-MOTION

Ηλεκτρικό συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα minimal αισθητικής, καλύπτει μεγάλα ανοίγματα με ελάχιστα εμφανή πλαίσια αλουμινίου και μέγιστη ευκολία χρήσης

 

S650 PHOS

Minimal συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, ιδανικό για κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων, ενισχύοντας το φυσικό φωτισμό χάρη στα ελάχιστα εμφανή πλαίσια αλουμινίου.

 

SF85

Θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο, ασυναγώνιστες επιδόσεις και δυνατότητα για πολύ μεγάλα ανοίγματα.

 

S77

Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλής αισθητικής, ιδανικό για στοιβαρές κατασκευές αυστηρών προδιαγραφών με υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

 

S77 PHOS

Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα με minimal σχεδιασμό, ιδανική λύση για μοντέρνες κατασκευές με έμφαση στη μεγιστοποιήση του φυσικού φωτισμού και στην υψηλή θερμομόνωση.

 

S700

Ανυψούμενο συρόμενο σύστημα για κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως υψηλές αποδόσεις, ασφάλεια και αισθητική.

 

M19800

Θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με κρεμαστή κίνηση, κατάλληλο για συμβατικές και πιο βαριές κατασκευές σε ξενοδοχεία, μοντέρνες κατοικίες κ.α.

 

M9800

Μη-θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με κρεμαστή κίνηση, κατάλληλο για συμβατικές και πιο βαριές κατασκευές σε ξενοδοχεία, μοντέρνες κατοικίες κ.α.

 

M11000

Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, προσφέρεται για κάλυψη κάθε αισθητικής απαίτησης χάρη στη μεγάλη ποικιλία των προφίλ.

 

M20650

Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα κρυφού φύλλου, συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με minimal αισθητική.

 

S67

Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση και επιδόσεις με κατασκευαστική ευελιξία και εξαιρετικό σχεδιασμό.

 

S67 PHOS

Ανοιγοανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα minimal σχεδιασμού, υψηλών επιδόσεων και κατασκευαστικής ευελιξίας με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο για φυσικό φωτισμό.

 

S560

Ανυψούμενο συρόμενο και απλό συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, διακρίνεται για την ευελιξία στην κατασκευή του και για τη δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων.

 

M9400

Ανοιγοανακλινόμενο μη-θερμομονωτικό σύστημα, αποτελεί μία οικονομική πρόταση που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών.

 

M9200

Το COMFORT M9200 είναι ένα συρόμενο σύστημα για μη θερμομονωτικά κουφώματα με καμπύλη εξωτερική εμφάνιση.

 

M9050

Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα που διακρίνεται για το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος κατασκευής, την καμπύλη εμφάνιση και το χαμηλό του κόστος.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με τις υπηρεσίες μας