Πέργκολες Αλουμινίου – Σιδήρου

Οι πέργκολες που διαθέτουμε είναι αλουμινίου αλλά και σιδήρου και πληρούν όλες τις προδιαγραφές κατασκευής και ποιότητας. Κατασκευασμένες από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και αντοχής, εγγυώνται τη μέγιστη ανθεκτικότητα στις δύσκολες και απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

Οι πέργκολες είναι από τους πλέον ενδεδειγμένους και λειτουργικούς τρόπους σκίασης, προσδίδοντας μοναδική αισθητική και στυλ σε χώρους, τόσο οικιακής όσο και επαγγελματικής χρήσης.

Συστήματα Σκίασης

PG120P MYKONOS

Σύστημα πέργκολας με περιστρεφόμενες περσίδες για ρυθμιζόμενη σκίαση και προστασία από τη βροχή. Ιδανική για τη μετατροπή ενός ανοιχτού χώρου σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Η Μykonos υιοθετεί τη βιοκλιματική λογική και εγγυάται ελεγχόμενες συνθήκες διαβίωσης, και προσφέρει minimal και κομψές κατασκευές έως 6.2 x 4.5 m.

PG160P SANTORINI

Το σύστημα για προηγμένες βιοκλιματικές πέργκολες SMARTIA PG160P Santorini αποτελεί ίσως το μοναδικό σύστημα πέργκολας που μπορεί να καλύψει σε αυτοστηριζόμενη τυπολογία (χωρίς στήριξη στον τοίχο) μία επιφάνεια έως 50m2 με μόνο τέσσερις κολόνες στήριξης.

M13800

Θερμομονωτικά επικαθήμενα κουτιά ρολών με πολύ υψηλές επιδόσειες, σε επίπεδες και καμπύλες γραμμές. Απολύτως συμβατά με ένα μεγάλο σύνολο φυλλαρακιών, προσφέρουν επαρκή σκίαση και αυξημένη αντιδιαρρηκτική προστασία.

S13600

Θερμομονωτικό κουτί ρολού πολύ υψηλών επιδόσεων σε διάσταση 26x32cm. Ιδανικό, αν όχι μοναδικό, για κατασκευές με πολύ μεγάλα ανοίγματα και πολύ φαρδείς ή πολλαπλούς οδηγούς.

Φωτογραφικό Υλικό

 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με τις υπηρεσίες μας